dimarts, 13 de desembre del 2016

Simó Colls visita l'Escoleta Trialrunning Vilajuïga - Llançà

Aquest mes de desembre, dintre del programa de les Master Class de l’Escoleta Trailrunning Vilajuïga – Llançà, tindrem la visita d’un corredor molt especial, un corredor diferent.

Simó Colls i Costa, pare de dos nens, en Blai de 8 anys i en Guiu de 6 anys. Sempre ha estat vinculat amb el món del muntanyisme, des de ben jove ja caminava per aquestes muntanyes. L’any 2008 va participar en la primera marxa caminant, i va ser on va començar tot.

Va començar a participar en mitges maratons de muntanya (21km), desprès les maratons (42km), i per últim, les curses reina, les ultra maratons (+65km).

En Simó es defineix com un corredor diferent, no vesteix amb les millors marques de roba, ni porta les millors bambes del mercat, ell no utilitza rellotge ni pulsòmetre per entrenar, el sol li marca les hores d’entrenament, i els seu cos és el seu pulsòmetre. Per ells córrer o caminar per la muntanya és estar amb contacte amb la natura, gaudir de cada racó i descobrir nous entorns.

El currículum d’en Simó en curses de llarga distància, ultra maratons, es estens, amb participacions a la Marxa Resistència del Cap de Creus, la Trail de Bisaura, Emmona, Trepitja Garrotxa, entre moltes altres.

El seu lema, i sempre diu als seus fills, és que “el sol fet d’acabar una cursa ja l’has guanyat”.

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada