dimecres, 2 de novembre del 2016

Savi Canet visita l'Escoleta Trialrunning Vilajuïga - Llançà

Un any més volem acostar als nostres alumnes al món del Trailrunning i l’esport a l’aire lliure, coneixent de primera mà personatges que segon els nostre punt de vista tenen molt a dir en aquest món.

Comencem el cicle de Master Class de l’Escoleta Trailrunning Vilajuïga – Llançà amb tot un referent en les curses de llarga distancia per etapes, el gran Salvador Canet “Savi”, corredor de l’equip Running Castelló d’Empúries. 

En Savi va començar al món de l’esport de competició amb motos d’aigua assolint un Campionat d’Espanya i varis campionats de Catalunya. Després es va iniciar al Mountain Bike, i va participar en curses tant importants com la Titan Desert, en tres ocasions, la Transpir i l’Andalucia Bike Race, totes elles curses de llarga distància per etapes.

Com a corredor de muntanya ha participat a infinitat de curses, de moltes distàncies i desnivells diferents, però el seu esperit aventurer sempre el porta a intentar assolir nous reptes i descobrir nous entorns de la forma més salvatge i extrema. En els últims anys ha participat en curses tan dures i extremes com la Maratón de Sables al Marroc (Desert de Sàhara, 250km) , The Coastal Challenge a Costa Rica (Selva tropical de Costa Rica, 236km) i la Rovaniemi 150 a Finlàndia (Cursa Non-stop d’autosuficiència, 150km).







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada