dimarts, 17 de maig del 2016

Xerrada d'Alba Segura a l'Escoleta Trailrunning de Vilajuïga

Molt bones companys,

Seguint amb el cicle de xerrades que organitzem pels alumnes de la Escoleta Trailrunning de Vilajuïga, aquest proper dijous 19 de maig rebrem la visita d’una de les millors corredors de la nostre província, la Castellonina, Alba Segura Golferichs, de l’equip AE Matxacuca.

L’Alba va començar a córrer als 13 anys, feia atletisme al Club Esportiu Universitari a Barcelona, fa uns anys va provar les curses de muntanya i des de fa 4 anys que córrer amb l’equip AE Matxacuca.

Algunes de les curses i resultat a destacar durant aquests últims anys poden ser, l’any 2014 es va proclamar guanyadora del Campionat de Curses de Muntanya del Ripollès, i aquell mateix any participa a la Copa del Món de curses de muntanya. L’any 2015 va guanyar la lliga Trail Montgrí i va es va estrenar en les curses de resistència (ultra maratons) participant en les 24h del Cap de Creus (60km), Matagalls – Montserrat, Transvulcania i la Trepitja Garrotxa. Aquest any ha guanyat la Entre Castells Vertical i la Entre Castells Trail 24km.