dimarts, 24 de maig del 2016

Reunió informativa Casal Esportiu de Vilajuïga

Avui a les 18h30 hi haurà reunió informativa del Casal Esportiu que organitza a Vilajuïga TriBikeCamps amb la col•laboració de l’Escoleta Trailrunning Vilajuïga.

Informació Casal
Per aquest proper estiu l’ajuntament de Vilajuïga impulsa un nou casal esportiu a la localitat.
Amb la finalitat de donar cabuda a la vessant esportiva, aquest nou casal hi podran participar tots els nens/es de 8 a 16 anys d’edat amb ganes de practicar esport i divertir-se durant els mesos d’estiu.
L’activitat estarà dirigida per tècnics titulats i amb amplia experiència al mon de l’esport i l’educació física, buscant tot tipus d’activitats com ara: BTT, trail, trekking, activitats aquàtiques, Kayak, orientació, tir amb arc…
Aquest nou casal començarà el proper dilluns 27 de juny i acabarà el divendres dia 2 de setembre, ocupant 9 setmanes del proper estiu amb diferents horaris i propostes de preu:
Matins de 9 a 13h
Matins i dinar (9 a 15h)
Matins, dinar i tarda (9 a 17h)
Tanmateix s’oferirà un horari d’acollida matinal (30’ abans) pels nens/es que vulguin entrar abans.
Durant l’activitat diària s’especificarà si han de dur algun tipus de material específic però si que caldrà dur a diari roba esportiva, calçat esportiu, aigua, esmorzar, crema protectora i gorra.
Afegir finalment que l’activitat estarà regida per un reglament de règim intern (descargable) que serà el que regularà les faltes de comportament dins l’activitat.

Inscripcions
Es podran dur a terme a partir del dimecres 4 de maig tots els dimecres i divendres de 17:30 a 19h al centre cívic de Vilajuïga fins el dia 15 de juny (ambdós inclosos). 
Si algun participant que ja esta inscrit vol ampliar la seva participació durant el casal haurà de notificar-ho el dilluns abans de la setmana que vol començar.
  • Per realitzar la inscripció caldrà dur:
  • butlleta d’inscripció omplerta.
  • Fotocopia DNI.
  • Fotocopia targeta sanitària.
  • Copia de la llicencia federativa de l’esport que faci (si s’escau)
  • Pagament en metàl·lic (quantitat exacta).

REGLAMENT DE RÈGIM INTERN CASAL 2016
RELACIÓ DE PREUS 
FORUMULARI INSCRIPCIÓ 


Us esperem a tots a la Sala d’Actes del Centre Cívic.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada