dimarts, 5 d’abril del 2016

Xerrada de Manu Alarcón a l'Escoleta Trailrunning de Vilajuïga

Molt bones amics,

Aquest mes d’abril, dintre del programa de les Master Class de l’Escoleta Trailrunning Vilajuïga, tindrem la visita d’un dels joves corredors que estan pujant amb més força del nostre territori.

Així doncs, el dijous 7 d’abril tindrem la sort de poder tenir entre nosaltres a Manu Alarcón, corredor de curses de muntanya de l’equip Tramuntanya Llançà.

En Manu, destaca per la seva joventut i la gran evolució que ha fet en les curses de muntanya, fen que corre no més de 3 anys i aconseguint grans resultats, disputant podis amb els millors corredors del territori, tan en distancies curtes com Maratons i Ultra Trail. Algunes dels resultats que val la pena destacar són: el tercer lloc aconseguit en la lliga de curses de muntanya de l’Alt Empordà l’any 2014, Trail Cap de Creus 42km i 2.000m D+, Ultra Trail Catllaràs de 55km i 4.000m D+, Ultra Trail Trepitja Garrotxa 63km i 2.900m D+, 10à posició en la 24h del Cap de Creus de 87km i 3.000m D+ aquest passat més de març i una infinitat curses de muntanya en distancies més curtes com la Mitja Marató de l’Albera i la Cursa Muntanya Entre Castells de Vilajuïga.

En Manu, guarda molt bon record de totes i cada una de les curses que ha participat, però si hi ha alguna cursa que li guarda un especial record i li agrada disputar cada any, aquesta es la cursa de casa, les 24h del Cap de Creus, a la que li dedica moltes hores d’entrenament i preparació durant tot l’any.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada