dissabte, 20 de desembre del 2014

Xerrada de Xavi Llamas a l'Escoleta Trailrunning de Vilajuïga

Molt bones amics,

Aquest proper dimarts 23 de desembre, seguin amb el cicle de xerrades que organitzem a l’Escoleta Trailrunning Vilajuïga pels nostres alumnes, tindrem el honor i plaer de rebre un dels millors corredors de curses de muntanya del país. El gran Xavi Llamas i Boza, del equip Sport HG – Almsport – Alchimia Solidària.

En Xavi té una amplia trajectòria esportiva a les seves esquenes, començant d’adolescent amb el ciclisme de carretera fins a evolucionar fins a les curses de muntanya. Com corredor de curses de muntanya a aconseguit una infinitat de victòries i reconeixements, alguns dels més destacats podrien ser, 1er al Trail Terra de Comtes i Abats del Ripolles, 1er de la Long Trail en Ultra Guara Somontano, 3er a la Ultra Trail Ulldeter, 34è Transvulcania (campionat del món), 2on a la Marató Hivernal de Campdevànol, 2on a la Mitja Marató de Muntanya de Vilajuïga, 2on CMG Transgavarres, 1er 24h Cap de Creus, 3er Mitja Marató de l’Albera de Llançà, Millor Esportista de l’any 2014 de Roses, entre moltes altres.

Gràcies per la teva predisposició en col·laborar amb aquest projecte de l’Escoleta Trailrunning Vilajuïga i donar suport al petits cracs d’aquest esport que tan ens apassiona i compartim.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada